Brazilian Style Bikini

Shop Now

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:

In deze algemene voorwaarden wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd wat uw rechten en plichten op het moment dat u een product koopt op BillaBikini.com

 

Artikel 1: Begrippen

1.1              Klant: elke persoon of bedrijf die een product koopt op BillaBikini.com

1.2              Overeenkomst; deze komt tot stand op het moment dat u een product koopt op BillaBikini.com

1.3              Algemene voorwaarden; deze voorwaarden zoals hieronder beschreven.

1.4              BillaBikini: de webshop vertegenwoordigd door D. Oudshoorn.

 

Artikel 2: Prijzen en Verzending

2.1       De prijzen zoals genoemd op de website zijn inclusief 21% btw. In de regel worden alle producten verzonden via brievenbuspost, tenzij anders vermeldt. Alle producten zijn inclusief verzendkosten en afhandelingskosten, tenzij anders vermeldt. In enkele gevallen kan het voorkomen dat het pakket wordt verzonden met de pakkettenpost van PostNL. Eventuele bijkomende kosten worden dan vóór betaling kenbaar gemaakt/

2.2       Verzending geschied doormiddel van een envelop of pakket dat door de brievenbus kan. Een track en trace nummer kan in deze gevallen niet verschaft worden. Mocht het via pakket post verzonden worden dan ontvang je een track en trace nummer zodat je je pakket kan volgen.

2.3       Voor verlies of diefstal van het verzonden product heeft BillaBikini.com geen aansprakelijkheid. In dit geval zal er samen gezocht worden naar een passende oplossing.

2.4       De prijzen die op de site staan worden met alle nauwkeurigheid  bepaald en ingevoerd. Typ en of drukfouten kunnen ondanks de zorgvuldigheid voorkomen, BillaBikini.com behoudt zich het recht om onder deze voorwaarde het product niet te leveren.

 

Artikel 3. Levertijd en betaling

3.1       Betaling geschied vooraf doormiddel van de mogelijke betaalmethoden. Zodra wij de betaling hebben ontvangen zullen wij uw bestelling direct in behandeling nemen. Wij houden je via e-mail op de hoogte van het bestelproces.

3.2       Wij streven er naar de bestelling binnen 48 uur bij jou op de deurmat te hebben. Je mag er dus ook vanuit gaan dat wij hiervoor een uiterste inspanning leveren om deze belofte na te komen. Let heirbij wel op de bezorgdagen; doorgaans wordt er door PostNL op zondag en maandag geen post bezorgd. Kijk bij verzenden & retouren voor meer informatie. Artikel 4: Kleur en garantie

4.1       De afbeeldingen getoond op BillaBikini geven een zo realistisch mogelijke weergave van kleur, met in acht neming van de variabelen zoals verschillende minitors.

4.2       Alle bikinis worden voor verzending gecheckt op (fabrieks)defecten. Het kan echter voorkomen dat het product gebreken toont bij ontvangst. De klant dient het product bij ontvangst te inspecteren op fouten. Indien dit het geval is, dient dit gemeld te worden binnen 48 uur na ontvanst.

4.3       De producten verkocht door BillaBikini horen in alle redelijkheid langdurig te gebruiken zijn. Indien er toch defecten optreden die niet in lijn liggen bij de verwachtingen van een dergelijk product, kun je contact opnemen met BillaBikini. We zullen dan samen naar een passende oplossing zoeken.

4.4       De kosten en verpakking van het verzenden bij een defect zullen voor de rekening komen van de verzender.

4.5       De verzender aanvaard het risico van de mogelijkheid dat het product; kwijt kan raken/gestolen wordt/onherstelbaar beschadigd raakt tijdens het retour zenden. Doormiddel van deze aanvaarding zijn de eventuele financiële risico’s die hieruit voortvloeien dan ook voor de verzender.

4.6       Indien BillaBikini van mening is dat het product door oneigenlijk gebruik/normale slijtage of externe factoren defect is geraakt zal er niet worden overgegaan tot vergoeding/vervanging van het product.

4.7       Indien BillaBikini van mening is dat het defect is ontstaan door een fabricage fout of onredelijke slijtage zal worden overgegaan tot vervanging van hetzelfde dan wel een vervangend vergelijkbaar product.

4.8       De vergoeding van de schade zal nooit hoger zijn dan het aankoopbedrag.

 

Artikel 5. Zichtermijn en retourneren.

5.1       Vanaf het moment dat u het product heeft ontvangen heeft u de 14 dagen de tijd om te bedenken of u het product wilt houden. Het product mag worden bekeken en gepast, met in acht neming van punt 5.2 t/m 5.4. 

5.3       De koper dient zorgvuldig en bewust met het product om te gaan. Producten met vlekken, vuil of andere onhygiënische plekken door toedoen van koper kunnen niet worden geruild of geretourneerd.

5.3       Bikinibroekjes mogen alleen worden gepast over een andere vorm van ondergoed.  Bij een sterk vermoeden dat dit niet het geval is geweest, wordt niet overgegaan tot het crediteren van het aankoopbedrag.

5.4      Alle bikinibroekjes bevatten een "hygiene sticker". Deze dient ten alle tijden in het product vast te blijven zitten. Op het moment dat de sticker verwijderd is, of er sterke indicatie is dat de sticker tijdelijk verwijderd is geweest, wordt niet overgegaan tot het crediteren van het aankoopbedrag.

5.5       Onze producten worden zoals in art 4.2 benoemd gecontroleerd op defecten, indien u het product terug stuurt en bij ontvangst van een retourzending blijken er beschadigingen op te zitten kunnen wij helaas niet overgaan tot creditering van het aankoopbedrag.

5.6       Retouren worden aangemeld via e-mail. Stuur een bericht met o.a. je factuurnummer, reden van ruiling of retour, en gewenste oplossing voor het probleem.

5.7       Als je je retour hebt aangemeld zorg dan dat je je product goed hebt vervangen en zo mogelijk in de originele verpakking. Retour zenden kan naar: 

Billa Bikini
Aletta Jacobsplantsoen 164
2253RM Voorschoten 


5.8       Als wij je zending hebben ontvangen en gecontroleerd ontvang je na uiterlijk 30 dagen het aankoopbedrag retour op je rekening.