Brazilian Style Bikini

Shop Now

Service & Contact

Betalen

Alle betalingen dienen vooraf te worden voltooid. Betalen kan onder andere met iDeal en CreditCard.

Verzending

In het geval van een 'normale' bestelling zijn alle kosten inclusief verzending! Tenzij anders vermeld worden alle bestellingen via de brievenpost verstuurd.

Doordat het met brievenbuspost wordt verstuurd kan er geen Track&Trace code worden verschaft.

Levertijden

We streven ernaar alles binnen 24 uur te verzenden, en binnen 48 uur bij jou op de mat te hebben. In veel gevallen zul je het de volgende dag al in huis hebben! Alles wordt verstuurd via brievenbuspost van PostNL, dus houd er rekening mee dat er op zondag en maandag geen post geleverd wordt. Bestelling kort vóór of tijdens het weekend worden doorgaans pas dinsdag bezorgd.

Ruilen & Retour

We lossen graag alles zo goed mogelijk in overleg op, maar zoals je begrijpt moeten er bij een dergelijk product duidelijke grenzen gesteld worden in verband met hygiëne. Zolang netjes aan volgende punten wordt voldaan wordt bij retour het volledige aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

  • Vanaf het moment dat u het product heeft ontvangen heeft u de 14 dagen de tijd om te bedenken of u het product wilt houden. Het product mag worden bekeken en gepast, met in acht neming van de volgende punten:
  • De koper dient zorgvuldig en bewust met het product om te gaan. Producten met vlekken, vuil of andere onhygiënische plekken door toedoen van koper kunnen niet worden geruild of geretourneerd.
  • Bikinibroekjes mogen alleen worden gepast óver een andere vorm van ondergoed.  Bij een sterk vermoeden dat dit niet het geval is geweest, wordt niet overgegaan tot het crediteren van het aankoopbedrag.
  • Alle bikinibroekjes bevatten een "hygiene sticker". Deze dient ten alle tijden in het product vast te blijven zitten. Op het moment dat de sticker verwijderd is, of er sterke indicatie is dat de sticker tijdelijk verwijderd is geweest, wordt niet overgegaan tot het crediteren van het aankoopbedrag.
  • Onze producten worden gecontroleerd op defecten, indien je het product terug stuurt en bij ontvangst van een retourzending blijken er beschadigingen op te zitten kunnen wij helaas niet overgaan tot creditering van het aankoopbedrag.

Retouren worden aangemeld via e-mail. Stuur een bericht met o.a. je factuurnummer, reden van ruiling of retour, en gewenste oplossing voor het probleem. Retour zenden kan naar: 

Billa Bikini
Julianalaan 16
2215HC Voorhout

Als wij je zending hebben ontvangen en gecontroleerd ontvang je na uiterlijk 30 dagen het aankoopbedrag retour op je rekening.

Size Chart

We weten hoe lastig online bikinis kopen kan zijn. Met deze maattabel proberen we je een eind op weg te helpen om toch de juiste keuze te kunnen maken. Mocht je toch nog twijfels of vragen hebben? Neem gerust contact met ons op via info@billabikini.com.
Maattabel BillaBikini

Wasvoorschriften

Wasvoorschriften Billa Bikini

Samenstelling

90% Nylon, 10% Elasthaan

Contact

BillaBikini.nl
Rijndijk 160
2331AK Leiden
Nederland

Tel: +31 (0)650746765
KvK: 27342999
BTW: NL.2011.288.10.B01